VÄLKOMMEN

till din färskvarustormarknad.

Vår trevliga personal tar alltid emot dig med ett leende och hjälper dig att inspireras så att du som kund skall vara nöjd med besöket här hos oss.Vi är stolta att kunna presentera en fräsch, ljus och luftig stormarknad med 500 parkeringsplatser och god tillgänglighet.

Vi vill skapa en genuin matkänsla utöver det vanliga med fokus på färskvaror. Vår frukt & grönsaksavdelning utgör en viktig del av ett spännande sortiment från världens alla hörn. Butiksköket och kallskänken erbjuder catering och färdiga rätter direkt i butiken. Delikatessdisken sprudlar av mat-tips och läckra produkter av alla de slag. Köttavdelningen styckar, maler och packar allt kött själva som till största delen är närproducerat.Vi är glada och stolta över att ha Fiskexporten Varberg i vår butik. Med sitt kunnande inom fiskbranschen garanterar det bra kvalité och god service i manuella fiskdisken.Vårt eget bageri bakar frallor, baguetter, brödlimpor, wienerbröd mm och sprider en härlig doft av nybakat bröd. 

Vi har marknadens bredaste utbud av ekologiska och miljömärkta varor bl a ett eget ”greenroom” av ekologiska, nyttiga och spännande produkter. Även stormarknaden är miljöklassad som ”Green Building” och en av landets miljövänligaste. Vi använder bl a mindre köldmedel (koldioxid/Co2) för att styra uppvärmningen så att energiförbrukningen blir så låg som möjligt. Allt vårt matavfall återvinns till naturgas.

Utöver livsmedel så har vi c:a 1000 kvadratmeter för hem & fritid. Där erbjuder vi allt för kök och hem, leksaker, fritidsartiklar, film, musik och böcker.

I förbutiken kan du ansöka om medlemskap/medmerakort, göra postärenden, spela på tips, trav och lotter eller varför inte sitta ner en stund i vårt café med en kopp kaffe, fralla och kaka.

Vi arbetar hela tiden för att förbättra oss i vårt arbete så att du som kund skall få en trevlig upplevelse av besöket. Är det något ni funderar över så tveka inte att ta kontakt med mig eller personalen. Vi hjälper mer än gärna till att uppfylla era önskemål. 

Vi ses i stormarknaden!
Magnus Petersson med personal
0340 550 502