Att välja totalentreprenad Göteborg

Om du funderar på att välja Otrolig totalentreprenad göteborg behöver du inte fundera längre! Är det dags att renovera huset? Kanske har du köpt ett hus i förfall som nu ska totalfixas innan inflytt? Eller kan det till och med vara så att du ska bygga upp ett från grunden? Hur det än må vara är det totalentreprenad du ska välja för att inte bli ansvarig för projektet, arbetsmiljön och eventuella fel.

Därför ska du välja totalentreprenad

Har du koll på reglerna kring att sätta upp en byggnadsställning eller hur arbetsmiljön ska vara? Är man inte utbildad eller har ett specialintresse så är detta sällan saker som gemene man har koll på. Reglerna är dessutom extremt omfattande vilket ökar risken för att något missas.

Väljer du totalentreprenad så är det företaget du anlitar som tar på sig fullt ansvar och tar hand om hela projektet från start till slut. Behövs det en elektriker, en vvs-montör eller en till snickare så kan du sätta dig och andas ut för företaget kommer se till att dessa tas in, samtidigt som de har full koll på att alla regler kring arbetsmiljö följs, att projektet följer tidsramen och att alla gör sitt jobb.

Är totalentreprenad bra?

Bättre än bra för den som inte har renoverat eller byggt ett hus själv förut. Det kallas delad entreprenad om du väljer att själv vara ansvarig för projektet. Du blir då ensam byggherre och projektledare, du förväntas komma med byggritningar och -handlingar samtidigt som du har ansvar för arbetsmiljön. Behöver det tas in mer arbetskraft är det du som måste hitta den etc. Det är inga lätta uppgifter och det kan svida till ordentligt om något går fel. Sedan kan valmöjligheterna förstås vara fler vid delad entreprenad, men du behöver noggrant väga för- och nackdelar innan du tar beslutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *