Om oss

Denna domän varken ägs eller drivs av tidigare ägare ägare, Coop Butiker & Stormarknader AB längre. Domänen drivs i ett annat syfte och har andra ägare. Texterna som återfinns på samtliga undersidor förutom startsida är skrivna av tidigare ägare och vi tar fullt avstånd från dem. För frågor gällande användandet eller ägandet av domänen eller tillhörande texter, ombeds du härmed att mejla till Info @ ROI . se.

Välkommen till COOP Varberg

En lokal fristående förening

Coop Varberg är en lokal fristående förening som ägs av sina ca 14 000 medlemmar. Verksamheten bedrivs av Coop Konsum Håstenshallen, Coop Konsum Söderhallen och Coop Forum.

Coop Varberg är även delägare i Fastighetsbolaget Galleria Trädgården AB som bedriver fastighetsuthyrning i centrala Varberg. Verksamheten bedrivs i ett tidigare Domusvaruhus som byggts om till en Galleria med ca 20 hyresgäster.

Föreningen har ca 140 anställda och butiksförsäljningen uppgår till ca 280 miljoner kronor.

Mervärde

Deras uppdrag är även att skapa mervärde för dig som medlem. Detta gör de bla genom:

–       Sälja bra varor till låga priser i moderna rationella butiker

–       Medlemskortet Coop Medmera, återbäring upp till 5% vid inköp i Coop butikerna

–       Mersmak- medlemstidningen som innehåller både nytta och nöje.

–       Medlemspriser i deras butiker varje vecka

Återbäringen

Som medlem kan du få som mest 5% i återbäring på dina inköp. Under 2011 kommer Coop Varberg att lämna ca 4 700 000 kr tillbaka till sina ägare/medlemmar i återbäring.

Ägarinflytande

Som medlem har du insyn i och möjlighet att påverka föreningens verksamhet. Du är varje år välkommen att delta i föreningens årsstämma. Där får du aktuell information och möjlighet att vara med och göra dig hörd.