Söker du plattsättare i Haninge?

Behöver du hjälp med plattsättning i Haninge? Då kan företaget Berkes Bygg O Plattsättning AB vara något för dig. De har 15 års erfarenhet inom branschen och befinner sig i Haninge och tar sig an projekt runt Stockholmsområdet. Berkes Bygg O Plattsättning AB värnar verkligen om sina kunder och deras mål är att alltid göra sitt bästa för att ge sina kunder det bästa möjliga resultatet. Så, behöver du Uppseendeväckande plattsättare haninge ska du inte tveka att höra av dig till Berkes. De ger dig svar på alla frågor du kan tänkas ha, till exempel rådgivning på vilket kakel som skulle passa bäst till ditt badrum. De ger dig även offert på vad ditt projekt skulle kosta.

Du kan enkelt kontakta dem via telefon eller komma in till deras kontor på en kaffe. Vill du hellre att de kommer hem på besök till dig går det också bra.

Vad gör plattsättare i Haninge?

En plattsättare hjälper dig med exempelvis att klä dina väggar med klinkers eller kakel. Som plattsättare krävs det mycket tålamod och noggrannhet. De har en känsla för färg och form, de måste även vara säkra på handen då arbetet krävs mycket precision. Det är ett yrke som utvecklas hela tiden och därmed får alla plattsättare allt mer kunskap.

Mer om plattsättning

Plattsättning är definitivt ett jobb för den som är kreativ med mycket tålamod. Det är ett varierat yrke och det utförs mestadels inomhus. Väggar och golv monteras med kakel, klinker, konstplattor eller mosaik. Det kan vara små projekt som till exempel ett litet badrum eller en stor anläggning som ett äventyrsbad. Arbetet som plattsättare har många moment, det är inte bara att sätta dit kakel på väggen, man behöver även tänka på ytan, lutningen och vilken färg det är på fogarna. En plattsättare kan hjälpa dig med renoveringar eller helt nya byggnationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *