Stamspolning i Stockholm

Behöver du genomföra en stamspolning i Stockholm? En stamspolning innebär att man rengör fastighetens rör på djupet. Man kan kalla det för en totalrenovering av rör i en byggnad. Vid en stamspolning spolar man bort avlagringar, fett, smuts och annat som kan blockera rören. Spolningen sker genom hela vägen ut till huvudledningen som finns ute på gatan. Genom att genomföra en stamspolning förlänger du livslängden på dina nuvarande rör, samtidigt som du förhindrar stopp i rören. En stamspolning i Stockholm bör göras mellan varven.

Process vid stamspolning i Stockholm

Vid en stamspolning i Stockholm rengör man insidan av rören. När en Produktiv stamspolning stockholm hjälper till har de en speciell maskin som sprutar in hett vatten som i sin tur löser upp smutsansamlingar. Vid en stamspolning rensas beläggningar, avlagringar, fett och annat som kan ha fastnat i rören bort. Efter stamspolningen känns klar och vattnet som kommer ut vid huvudledningen är rent går man igenom rören med hjälp av en kamera. Detta för att försäkra sig om att det inte sitter kvar något skräp och att rören är hela. Stamspolningen är klar först när rören är lika rena som de var i nyskick.

När ska stamspolning göras?

En stamspolning bör göras med jämna mellanrum. Det är en enkel försäkring om att rören fortfarande är bra och man slipper onödiga dyra kostnader som kan uppstå vid vattenansamlingar och liknande. Fastnar vattnet på vägen kan röret till slut ge vika och spricka. Är rören hela och rena är denna chansen minimal. Stamspolning görs ofta i förebyggande syfte.

Märker du att vattnet inte åker ner i avloppet som det brukar kan det vara dags att kontakta en firma för stamspolning. Det kan innebära att smuts eller avlagringar ligger och saktar ner vattnets hastighet genom rören. Rörmokaren går självklart igenom rören för att hitta problemet om något inte fungerar som det ska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *